Op zoek naar een bruidsfotograaf in Heerlen?

Heb je een prachtige trouwlocatie in Heerlen of in de buurt van Heerlen gevonden zoals de Overstehof, Kasteel TerWorm of Winselerhof? Maar heb je nog geen bruidsfotograaf? Zoek dan niet verder. Bij Perfect Wedding Shoot zit je zeker goed als je een bruidsfotograaf in Heerlen zoekt. Maar ook als je een bruidsfotograaf in Maastricht zoekt of elders in Limburg, kun je uiteraard bij mij terecht. 

 

Gratis Love Shoot

Ik heb al jaren ervaring met het vastleggen van bruiloften en sta dan ook altijd gereed met mijn camera om op jullie grote dag niks te missen. Toch kan ik mij voorstellen dat jullie het spannend vinden om vastgelegd te worden op zo’n bijzondere dag. Er is namelijk geen tweede kans voor de perfecte trouwfoto’s.

 

Daarom wil ik graag al mijn klanten van tevoren beter leren kennen en ervoor zorgen dat jullie mij ook beter leren kennen zodat jullie trouwalbum alles is waar jullie op hoopten. En hoe kan dat beter dan met een gratis Love Shoot. Zo’n shoot is niet alleen heel leuk om te doen, maar ook nog eens de beste manier om aan het poseren en de camera te wennen. Op die manier zijn jullie minder zenuwachtig op jullie grote dag, wat de foto’s alleen maar nog meer ten goede komt.    

 

Binnen 24 uur de eerste pre-selectie

En na de bruiloft wil je natuurlijk de mooie dag weer snel herbeleven met familie en vrienden door middel van bijvoorbeeld een prachtig trouwalbum. Als je kiest voor The Perfect Wedding Shoot dan zorg ik ervoor dat jullie al binnen 24 uur de eerste pre-selectie in jullie mailbox hebben waar jullie doorheen kunnen gaan. Op basis van deze selectie maken we uiteindelijk de definitieve selectie waar jullie jaren later nog van na kunnen genieten.   

 

Meer weten?

Als jij op zoek bent naar een bruidsfotograaf in Heerlen, neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.