Perfect Wedding Shoot:
jouw bruidsfotograaf in Limburg

Trouwen is een van de meest bijzondere gebeurtenissen uit jullie leven. Uiteraard ben je dan op zoek naar een ervaren bruidsfotograaf met een geheel eigen stijl. Bij Perfect Wedding Shoot ben je aan het juiste adres als je zoekt naar een bruidsfotograaf in Limburg zoals in Maastricht en Heerlen. Maar ook als je buiten Limburg trouwt kun je een beroep op ons doen.

Wat Perfect Wedding Shoot de perfecte bruidsfotograaf in Limburg maakt

Lees hieronder de 4 redenen waarom je bij Perfect Wedding Shoot aan het juiste adres bent om de meest memorabele dag voor jullie vast te leggen:

Op de juiste plaats op het juiste moment

Wat is een bruiloft zonder emoties? Het uitwisselen van de trouwringen, de openingsdans, een speech… Allemaal prachtige momenten die gepaard gaan met een lach en soms een traan. Deze momenten wil je voor altijd vastgelegd hebben. Het vastleggen van deze emoties en mensen raken met mijn foto’s is een van mijn specialiteiten. Op elk moment sta ik met mijn camera klaar om jullie mooiste dag vast te leggen.

Een love shoot om jullie op jullie gemak te stellen

Jullie trouwdag kan al zenuwslopend genoeg zijn. Om ervoor te zorgen dat jullie op jullie belangrijke dag niet ook nog eens zenuwachtig zijn voor de fotoshoot vind ik het belangrijk om jullie van tevoren te leren kennen.

Ik bespreek jullie wensen, jullie stijl en jullie bruidslocatie. Daarnaast is het ook prettig als jullie alvast wennen aan mij als fotograaf en de camera. Daarom bieden wij van tevoren standaard een love shoot aan, gratis, cadeau! Op deze manier raken jullie alvast gewend aan het poseren, zodat de bruidsfotoshoot nog soepeler verloopt.

Oog voor de perfecte locatie

Als doorgewinterde bruidsfotograaf in Limburg heb ik al menig mooie bruiloften in het zuiden vast mogen leggen. Ik ben bekend met vele locaties en weet de pareltjes te vinden voor die prachtige kiekjes.

Al binnen 24 uur nagenieten van jullie dag met de eerste trouwfoto’s

Na de bruiloft willen jullie natuurlijk nog heerlijk nagenieten. En hoe kan dat beter dan met bijvoorbeeld een prachtig album. Uiteraard wil je niet nog weken wachten op de foto’s. Daarom ontvang je bij Perfect Wedding Shoot alvast binnen 24 uur een pre-selectie van jullie foto’s via de mail.

Wil je weten wat ik als bruidsfotograaf in Limburg voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact  met me op. Dan bespreken we de wensen en mogelijkheden.