Fotografie

Hoe kies je de juiste fotograaf voor jullie bruiloft? Dat is niet gemakkelijk. Immers alle fotografen doen het met passie, zijn niet aanwezig, en zullen jullie wensen vervullen.

Waarom kies je voor Perfect Wedding Shoot? Ik denk dat mijn fotografie zich onderscheid door mijn ervaring en opleiding aan de kunstacademie in Hasselt. Ik hoor bijvoorbeeld van Simone en Ralph het volgende terug: ” Leo is een geweldige fotograaf, met oog voor details. De focus op emoties sprak ons erg aan. Met zijn fantastische foto s kunnen we nog lang nagenieten en terug blikken op onze grote dag”. Hier kan ik niets meer aan toevoegen.

Film

In deze rubriek hebben we een youtube film geplaatst die door Hans Houben namens TV4You is gemaakt. Een kijkje in de keuken van de studio van foto Parkstad nu Perfect Wedding Shoot.

Studio

Een studio shoot is altijd heel bijzonder. Een plek waar je de mooiste portretten kunt maken. Immers elke licht situatie is te realiseren. Hier kan je ook terecht voor de Love Shoot. Waarom niet? Als je niet van poseren houdt, help ik jullie er wel doorheen. Gewoon doen, samen krijgen we het voor elkaar. Je zult er geen spijt van krijgen.