Ik vind het fantastisch dat jullie op deze website terecht zijn gekomen.

Over Ruth en Leo

Het vastleggen van emoties in beelden is mijn specialiteit. 

Mijn doel is mensen raken met beelden en hiermee waarde voor hen meegeven. Ik beoordeel de situatie, en leg dit vast, om nooit te vergeten. “Fotografie raakt mij elke dag opnieuw; dat is wat ik wil delen en overbrengen.”

Ruth, mijn partner is mijn steun en toeverlaat. Samen maken we Perfect Wedding Shoot tot een succes.

 

Leo Sikkenga

Het fotograferen heb ik nog geleerd met een analoge camera. Na het ontwikkelen van de film In de donkere kamer de spanning voelen hoe het beeld uiteindelijk zou worden. Dat is nu anders. De digitale camera’ s zijn nu zo fantastisch dat de kwaliteit op een zeer hoog niveau ligt. Het analoog denken als beeldmaker heeft wel een voordeel. Het heeft mij wel als fotograaf gevormd. Je kijkt anders naar de situatie. 

Die schat aan ervaring kan ik nu goed toepassen bij Perfect Wedding Shoot. Mijn specialisatie is portret, en als ik niet voor een opdracht onderweg ben, ga ik in mijn vrije tijd op straat fotograferen. Die combinatie blijkt goed te werken. Tijdens een bruiloft werk ik ook meestal volgens dat principe. Mooie portretten, romantische situaties, maar ook een vorm van reportage achtige fotografie past goed bij mij, en ik hoop ook bij jullie.

Die klik moet er wel zijn. Jullie moeten je op je gemak voelen als ik aan het werk ben. Om die reden geven wij als Perfect Wedding Shoot ook een cadeau, namelijk een loveshoot. Hoe mooi is dat? Het idee is dat je alvast aan mij en de camera went. Eens kijken of poseren iets voor je is, of juist helemaal niet. Gewoon doen, we zien wel waar het schip strand. Geloof me, dit hoor ik vaak terug, je zult het fantastisch vinden. 

Ruth Sikkenga

Ik ben jaren vrijwilliger geweest bij de peuterspeelzalen op Heerlerbaan. Met veel plezier denk ik daar aan terug. Het vrijwilligers werk heeft ook veel voldoening gegeven. Nu onze  kinderen de deur uit zijn en zelf met kinderen bezig zijn, is er meer tijd voor andere zaken.

Naast mijn werk bij ouderen help ik Leo met de administratie, agenda telefoon, afspraken bijhouden kortom alles wat naast de fotografie ook nodig is om de zaak draaiend te houden. Samen zijn we niet alleen al lang gelukkig getrouwd maar ook zakenpartners waardoor Perfect Wedding Shoot een succes geworden is.